ImotecaAgent Exclusiv0735.777.774
apartamente-de-vanzare-3-camere-titan-sector-2apartament-3-camere-titanapartament-3-camere-sector-2

Apartamente 3 camere
in zona Titan - Sector 2

Apartamentele de 3 camere, cu 2 bai si 1 sau 2 balcoane sunt perfecte pentru familiile indragostite de mediul urban, oferind un spatiu locativ eficient compartimentat si adus la standardul cosmopolit citadin.

Apartamentele de 3 camere ofera variate tipologii de terase, balcoane singulare sau multiple, pentru a veni in completarea fireasca a apartamentelor si a prelungi comfortul spatiului de living.

Dormitoarele generoase sunt cuprinse intre 12.40 mp si 14.60 mp, oferind viitorilor proprietari tot confortul necesar pentru o zona de relaxare.

Bucatariile open-space integrate in camerele de living iti ofera prilejul de a te bucura de prezenta oaspetilor fara a mai fi nevoie sa te retragi intr-o alta incapere pentru a iti exersa talentul de chef gourmet, aliniindu-se in acest mod nevoii de socializare firesti.

Posibilitatea de inchidere a bucatariei iti ofera varianta de a experimenta diverse retete, dintre cele mai indraznete, fara a-ti face griji pentru ventilatia necesara ulterior.

Ferestrele de dimensiuni mari iti permit sa aerisesti incaperea rapid, dar si sa te bucuri de lumina naturala care abunda in apartamentul tau.