ImotecaAgent Exclusiv0735.777.774
apartamente-de-vanzare-2-camere-titan-sector-2apartament-2-camere-titanapartament-2-camere-sector-2

Apartamente 2 camere
in zona Titan - Sector 2

Apartamentele de 2 camere din proiectul Triama Residence sunt cele mai firesti alegeri pentru tinerele familii la inceput de drum. Avand suprafete utile incepand de la 55 mp, ele ofera posibilitati multiple pentru o convietuire armonioasa. Livingurile cuprinzatoare, luminoase cu bucatariile open-space integrate raspund exigentelor modern ale traiului urban.

Pentru cei mai conservatori, dezvoltatorul ofera si o varianta de bucatarie inchisa, dovedind inca o data grija si atentia implicata in design-ul si constructia acestui imobil, potrivit pentru toate categoriile de viitori proprietari.

Arhitectii au luat in considerare toate necesitatile actuale ale potentialilor cumparatori adaptand apartamentele de 2 camere astfel incat sa optimizeze spatiul si compartimentarile. Balcoanele spatioase cuprinse intre 5 mp si 12 mp sunt dispuse in modul cel mai adecvat pentru a maximiza apartamentele, oferind o prelungire naturala a spatiului locativ si o posibila zona de relaxare.

Dormitoarele cuprinzatoare, cu o suprafata intre 12.20 mp si 13.40 mp ofera posibilitatea de incorporare a dressingurilor si asigura o variata posibilitate de amenajare.