ImotecaAgent Exclusiv0735.777.774
apartamente-de-vanzare-2-camere-bulevardul-basarabia-sector-2apartament-2-camere-titanapartament-2-camere-sector-2

Apartamente 2 camere
Bulevardul Basarabia - Sector 2

Apartamentele de 2 camere din proiectul Triama Residence sunt cele mai firesti alegeri pentru tinerele familii la inceput de drum. Avand suprafete utile incepand de la 55 mp, ele ofera posibilitati multiple pentru o convietuire armonioasa. Livingurile cuprinzatoare, luminoase cu bucatariile open-space integrate raspund exigentelor modern ale traiului urban.

Posibilitatea de inchidere a bucatariei iti ofera varianta de a experimenta diverse retete, dintre cele mai indraznete, fara a-ti face griji pentru ventilatia necesara ulterior.

Arhitectii au luat in considerare toate necesitatile actuale ale potentialilor cumparatori adaptand apartamentele de 2 camere astfel incat sa optimizeze spatiul si compartimentarile. Balcoanele spatioase, cu suprafete de pana la 12.80 mp, sunt dispuse in modul cel mai adecvat pentru a maximiza apartamentele, oferind o prelungire naturala a spatiului locativ si o posibila zona de relaxare.

Dormitoarele cuprinzatoare, cu o suprafata de pana la 13.40 mp, ofera posibilitatea de incorporare a dressingurilor si asigura o variata posibilitate de amenajare.